Manteniments i Distribucions

A Catena Automoció 2.0 sabem la importancia que té realizar un bon manteniment al seu vehicle, per aixó, a les revisions i canvis d’oli seguim les pautes i les especificacions dels lubricants que exigeix el fabricant per al teu motor i així allargar la vida útil del seu cotxe. En el nostre centre t’oferim la revisió oficial a un preu molt competitiu, amb materials de primeres marques i qualitat original, Signarem el llibre de manteniment per a que no perdi la garantía del seu vehicle. (Reglament CE nº 1400/2002).

Canvi de Pneumàtics

El pneumàtic és l'únic component del vehicle en contacte amb el sòl. Comprova regularment la pressió i el desgast dels pneumàtics per reduir el risc d’aquaplaning i la pèrdua de control del vehicle. A Catena Automoció 2.0 treballem amb totes les marques per ajustar-nos a les seves necessitats.

Comprovació i canvi de Bateries

La bateria amb el pas dels anys perden la seva capacitat d'acumulació d'energia i amb l'arribada de les noves tecnologies juga un factor molt important en les centraletes electròniques del seu vehicle, a l'hora de canviar-la deixi que un professional li assessori sobre les característiques que ha de tenir per evitar problemes elèctrics.

Canvi d'amortidors

Els amortidors contribueixen a la seguretat del vehicle, perquè no totes les carreteres són iguals, fes-los revisar periòdicament. Amb els amortidors en bon estat s’augmenta l’estabilitat i el confort en la conducció. CONSULTAN´S LES NOSTRES OFERTES 4x3

Climatització

L'aire condicionat o el climatitzador s'ha convertit en un equipament bàsic de l'automòbil. Revisar la càrrega del gas refrigerant i canviar regularment el filtre de pol·len assegura una correcta climatització a l'interior del vehicle, i així, augmentar el confort en la conducció. Disposem d'equip de diagnosi i estació de càrrega del gas refrigerant.

Diagnosi Electrònica

En Catena Automoció 2.0 disposem els més moderns equips electrònics, legals i actualitzats per a la diagnosi i comprovació de les centraletes dels vehicles, inyecció electrònica, sistemes de filtres de partícules FAP, sistemes de seguretat activa i passiva com l'ABS, control d'estabilitat ESP, els airbags, etc.
 Reparar avaries elèctriques i electròniques requereix experiència i formació, per això, el nostre equip tècnic està contínuament realitzant cursos de formació, per a adaptar-se a les noves tecnologies.

Frens - ABS - ESP

La funció del sistema de frenat és fonamental per a la seguretat dels ocupants del vehicle, per la qual cosa és necessari el bon estat dels seus elements (pastilles, discos, pinces, circuit hidràulic, unitat de l'ABS...) i canviar cada dos anys el líquid de frens.

Xapa i Pintura

Servei addicional de xapa i pintura per satisfer les necessitats dels nostres clients. Ens avala la rapidesa i qualitat en la reparació de la carrosseria del seu vehicle. Catena Automoció 2.0 gestionarà el sinistre amb la seva companyia asseguradora i li assessorarà sobre els seus drets com a propietari i titular del vehicle.

Òptiques e il·luminació

Amb el nou sistema professional de restauració, poliment i abrillantat, retornem a les òptiques i fars del seu vehicle la transparència original degradada a causa d'esgarrapades o cremades pel sol.
La restauració de fars és econòmica i ecològica, augmentem la visibilitat i la seguretat i ens permet passar la ITV.

Canvi i Reparació de Llunes / Làmines de protecció solar

Catena Automoció 2.0 posa al seu servei la reparació, substitució i el tintat de les llunes del seu vehicle.Un impacte o esquerda en el parabrises del vehicle afecta a la visibilitat i a la seguretat, ja que disminueix l'acció de l’airbag i la resistència estructural de la carrosseria en cas d'accident. Protegeix als mes petits de la casa de l'exposició solar i augmenta la seguretat dels vidres trencats en cas d'accident amb les nostres làmines de protecció solar homologades . El tintat de vidres es una feina neta i sense necessitat de desmuntar els vidres.

Mecànica general i accessoris

Una revisió tècnica especialitzada pot anticipar i detectar a temps una avaria inesperada en carretera. El nostre equip altament qualificat i preparat t'assessorarà sobre les intervencions mecàniques a realitzar: corretja de distribució, embragatge, motor d'arrencada, alternador, transmissions, tubs d’escapament ...

Revisió Pre-ITV

L'objectiu de la Inspecció Tècnica de Vehicles és garantir que els vehicles es trobin en unes condicions mínimes de manteniment, i per tant, garantir la seguretat dels ocupants del vehicle com a la resta d'usuaris de la via pública. Per a això es revisen els elements de seguretat activa, passiva i realitzen un mesurament dels gasos d'escapament per avaluar el nivell d'emissions contaminants del vehicle. La llei obliga passar la ITV cada cert temps en funció del tipus de vehicle i la data de matriculació. Vine a Catena Automoció 2.0 i passa la ITV a la primera, nosaltres ens encarreguem.

A Taller Catena Automoció 2.0, ens preocupa el canvi climàtic.

 

medi ambient taller mecànic catena automocio lleida

A Catena Automoció 2.0 estem compromesos amb el medi ambient
i complim la normativa vigent sobre els residus que genera la nostra activitat.
Per això, hem contractat una empresa especialitzada i autoritzada per
l’Agència de Residus de Catalunya per transportar, gestionar, tractar
i reciclar els residus contaminants.